Katona Ági gondolatai mulandóak, a maradóknak .

2014. április 26., szombat

Galyóca gondolatok

Az embernek nem csak a cselekedeteiért és a kimondott szavaiért kell felelősséget vàllalnia ! Hanem az érzésekért , amit tudatosan , vagy ostoba tudatlanul vàlt ki màsokból !

........................

 
A szerelem olyan, mint a szúnyog csípés ! Először észre sem veszed hogy megcsípett valamu, csak az tűnik fel hogy màr 3 perce vakarsz valamit ami viszket, és ezért màr fàj is, meg csúnya is. De vissza màr nem csinàlhatod. A szúnyog meg màr el is repült, ìgy még agyon sem csaphatod 

.......................

 
Az életben minden eseménynek és minden érzelemnek meg kell adni az esélyt, de meg kell határozni annak az időbeli határát is.
Ha nem adsz esélyt akkor nem történhet meg
Ha nem állítasz határokat, akkor pedig nem az történik, és nem úgy.
Vagyis az esély sem határtalan, csak lehetséges.
De úgy normális , ha véges.


...................................

 
A nők àltalàban azért kiabàlnak, mert segìtségre vàgynak. Amikor elhallgatnak, akkor màr beàllt a visszafordìthatalnan közöny. Hidd el ! Egy nő csöndjénél sokkal értékesebb a hisztije. Mert az kezelhető. A csend a lemondàs, feladàs jele.

...................................

 
A LEHETŐSÉG ... mint szó.
benne van a jelentése. Valami, ami létezik a világban, de csak akkor lesz a Tiéd, ha teszel érte. Ha megszerzed, és ha vigyázol rá. Lehet az üzlet, szerelem, vagy bármi más. De a lehetőség nem érték, ha nincs rá szükséged !


......................................

 
Mi nők általában nem szexelünk " csak úgy " , mert épp van kivel, és van hol ! A férjek általában, erre fáznak rá .
A nők örömmel szeretkeznek, szerelemből, élvezetből, vágyból, érdekből, bosszúból, pénzért, kíváncsiságból, részegségből, hangulatból .
Tehát pasi !!
Ha szeretnél valamit, akkor fogj egy üveg pezsgőt,, - ez a legtöbb nőnél bejön-,, keresd meg az alkalmas nőt, és válassz az alábbiakban felsorolt lehetőségek közül. De gyorsan, mert a lehetőségek hamar elszállnak
Aztán vannak itt kombinációk is. A legjobb az élvezetből, kíváncsiságból, kiéhezetten, szerelemtől részegülten, kicsit érdekkel kombináltan , egy üveg pezsgőben áztatott eper kíséretében,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
jaj

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése