Katona Ági gondolatai mulandóak, a maradóknak .

2015. szeptember 13., vasárnap

EGY MEGESETT PÁRBESZÉD

Ajánlott oldalak
Összes megtekintése
Ajánlott oldalak

Hírfolyam

- és akkor mit csináljak ? szeretem, szerelmes vagyok belé,,, 10 éve vergődünk egymással,,, ha együtt vagyunk, csak bántjuk egymást. Soha semmi nem elég jó amit csinál,,,, állandóan kritizálom. Pedig oda vagyok érte. Számomra a tökéletes férfi. Minden megvan benne amit én egy férfiban keresek. Újra megpróbáltuk külön, de nélküle minden napom egy szenvedés. Közben megismerkedett egy másik nővel ! Most mit csináljak ? Mondjam meg neki ? Kergessem el a másik nőt ? Sírjam vissza magam ? Vagy törődjek bele, és haljak bele a fájdalomba ?
- nem értem ,,, hogyan tudsz valakibe szerelmes lenni, akivel 10 év alatt 6-szor szakítottatok. Akivel állandóan veszekedtek. Szerintem Te nem a férfiba vagy szerelmes, csak nem mered elengedni az érzést. Félsz, hogy ebben a korban már nem találsz igaz szeretőt. Félsz a magánytól, a csalódásoktól. Nem az emberbe vagy szerelmes, hanem az érzésbe, és félsz , hogy ha elengeded, akkor vele együtt magát az érzést is elengeded.
Pedig butaságot csinálsz ! Meg kellene keresned azt a férfit aki a jelenben és a jövőben boldoggá tesz. Ki kell nyílnod, és engedned kell , hogy megközelítsen valaki. A boldogsággal, nem csak egyetlen ember szolgálhat. Különösen nem, ha bebizonyosodott már, hogy nem működik. S nem egyszer, hanem sokszor. Ha kételkedsz benne, ha hazugságon kaptad, ha hazudtál neki. Nem kell félni. Újat kell keresni. Én abban a pillanatban, ahogy úgy érzem egy kapcsolat nem szolgál boldogsággal,, vagy több fájdalommal jár, mint amennyi jóval, azonnal keresek mást, és lépek tovább !
- Akkor te nem is szeretsz igazán ! Ha igazán szerelmes lennél, akkor nem tudnál mással kezdeni, és mással ágyba bújni. Akkor szerinted, ha elromlik valami, akkor azt nem kell inkább megjavítani ??? Akkor te állandóan eldobod ami nem működik és állandóan újat keresel, nem a megoldásokra törekszel.
- lehet ezt így is fogalmazni, de én nem így élem meg.
Az emberek különböző életszakaszaikban , különböző céllal keresnek társat.
Kisgyerekként, elsőként, és ifjúként meg kell ismerkedni a másik nemmel. Az ismerkedés rejtelmeivel. Az bimbózó szerelem érzésével, a kapcsolatok kezelésével. A szakítás fájdalmával, az új szerelem gyógyító érzésével,
Fiatal felnőttként már kezded keresni a társad, akivel hited szerint, leélnéd az életed. gyerekeket nemzetek, házat,, jövőt építettek.
Ha ez sikerül rendben is van,,, de ha nem akkor mégy tovább,,,
Az én koromban az ember már nem építeni akar. Nem tervez gyereket, egzisztenciája már megvan. Van pénzem, akad időm is. Egy társat keresek akivel mindezt kellemesen eltölthetem és élvezhetem. Van felelősség is, de más jellegű. Vannak tervek, de szintén más jellegűek. Nem kell feltétlenül egymásról gondoskodnunk, nem kell együtt élnünk. De megtehetjük, ha akarjuk.
Nem igaz, hogy nem akarnám megoldani a felmerülő problémákat, vagy elmenekülnék, az elsőre. De nem vagyok hajlandó egy olyan kapcsolatban szenvedni, ami kizárólag problémák megoldásáról szól. Az egész heti munka után, jó társaságra, pihenésre, jó szexre vágyom a társamtól. És ezt is szeretném viszont adni. Már nem hiszek az elmúlhatatlan örök szerelemeben. Ahogy múlik az idő leginkább a jelen pillanatban hiszek. A jó társban hiszek, a pillanat örömében hiszek.
És igenis hiszek a hatalmas és akár szenvedélyes szeretetben. Hiszek abban hogy lehet örökre,,, csak mutasd meg azt az embert akivel lehet !!!
Soha nem sóvárgok olyan után aki bebizonyította, hogy nekünk kettőknek együtt nem megy. És igenis hiszek abban, hogy ha elfordulok valahonnan, akkor nem kell bezárkózva , mélabúsan, életuntan magamba roskadnom, hanem teljes hittel, kell várnom az előttem lévő , még ismeretlen jót.
Nem mindent lehet megjavítani.
Nem minden javítása ésszerű, vagy célravezető.
Néha okosabb cserélni, mint javítani
amíg az ember javítgat, sokszor értelmetlen és eredménytelen dolgokra fecsérel időt
senki nem szereti, ha javítani akarják
valaki vagy jó úgy ahogy van, vagy hagyjuk békén, mert más valakinek javítás nélkül is jó lesz......
felesleges értékes energiákat pazarolni egy haldokló kapcsolat javítgatására, mert lehet, hogy olyan dolgokra akarjuk átnevelni, rávenni a másikat, ami nem lételeme, és csak szenvedne benne
NE AKARJUNK SENKIT ARANYKALITKÁBA ZÁRNI !!
keressünk olyat, akinek nem kalitka vagyunk, hanem a szabad, puszta határtalan, felfedezésre váró, végtelen, láncok nélküli messzeség.....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése