Katona Ági gondolatai mulandóak, a maradóknak .

2015. július 14., kedd

mert szeretlek, ha kellek ha nem :-)

Ma reggeli fürdőkád gondolat :
Olvasom a posztokat arról hogy hogyan feleljünk meg , mit várjunk , hogyan tegyük boldoggá a másik nemtől , a másik nemet !
Miközben nem tudunk egymás nélkül létezni, miközben állandóan a társunkat keressük , szenvedünk a megfelelések, az együttlétezések normáitól.
Pedig a képlet nem is annyira bonyolult.
Olyan embert kell találnunk akinek ez elvárásaink a vágyaink természetesek, saját igényeiből is fakadóak. Akinek nem áldozat a másikra való figyelés, és elég egy apró jelzés ahhoz , hogy tudja a szeretett társnak valami gondja van. Hiszen mindenkinek más elvárásai vannak. Nem mindegy hogy ezek a vágyak idegenek a partnerünktől és bele kell ültetni , vagy számára is alapvetőek, csak épp máshol jártak a gondolatai és figyelmeztetni kell csak .
Másik hogy ne akarjunk egészségtelen mennyiségben együtt létezni. A férfi és a nő bioritmusa màs. Àllandó jelenlét egymás életében néha sok lehet. Van akinek nem. De hosszú távon felőrölheti a vágyat. Ha már türelem kell egymás elviseléséhez , néha jobb kicsit külön.

És még egy gondolat.
Úgy érezzük nincs egy rendes nekünk való ezen a bitang nagy földön.
Èn most azt gondolom ,, inkább túl sokan vagyunk,, vannak . Felszínesen ismerkedünk. Nehezebben tolerálunk. Hamarabb szelektálunk , az első problémákra. Nehezebben nyílunk meg , és ismerjük meg a tartós és mély érzelmeket , tulajdonságokat.
Státuszpartnereket keresünk. Olyanokat akik szépek okosak gazdagok.
Nem olyat, akivel a legjobb lenni , legjobb az ölelése, legjobb beszélgetni.
Hamar dobunk és szelektálunk , hisz annyi másik van.
Talàn ezért vesszük észre nehezebben az igazi jellemet. Az igazán nekünk valót. Nehezebben alkalmazkodunk és jobban válogatunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése